Експертите от Пред банята анализират българските отбори в Лига Европа в понеделник по MAX Sport 4

MAX Sport 2 ще излъчи и битката за титлата на UFC 240 в категория перо

OFFNews 26 юли 2019 в 14:31 3678 0

Какви са шансовете за продължаване на четирите български представителя във втория кръг на Лига Европа ще е основната тема на новото издание на спортно шоу "Пред банята". От началото на юли култовото предаване се излъчва пряко всеки понеделник по MAX Sport 4, като началният час на 29 юли ще е 20:30.

Томислав Русев, Николай Александров, Борис Касабов и Явор Кръстев ще дискутират има ли шанс съставът на Левски да върне пасива си от три гола срещу АЕК Ларнака и може ли да се чувстват спокойни ЦСКА и Локомотив Пловдив преди реваншите си срещу Осиек и Спартак Търнава, съответно.

Експертите няма да пропуснат и темата за игровата криза в шампиона Лудогорец, който се спаси от загуба в Исландия от местния Валур с гол в последната минута на мача.

Освен топ анализите в "Пред банята", през уикенда спортните канали на А1 ще излъчат развръзката на тенис турнира от сериите ATP 500 в Хамбург, както и pay-per-view събитието на UFC за месец юли.

UFC 240 ще зарадва феновете на ММА със зрелищни битки, сред които и този за шампионската титла в категория перо.

След неуспешния си опит да вземе временния колан в лека категория, шампионът в категория перо Макс Холоуей ще защитава титлата си срещу ветерана Франки Едгар, а преди тях в октагона ще влязат Крис Сайборг и Фелиша Спенсър. Галавечерта е от 05:00 ч. на 28 юли по MAX Sport 2.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови