Домусчиев за нападките от "Армията": Не ме занимавайте с кредитни милионери

ОFFNews 06 април 2017 в 12:50 3016 1

Снимка Спортал

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира пред медиите в Разград последните атаки към него. Те дойдоха най-вече от стадион "Българска армия" покрай търга за емблемата на ЦСКА и мача между ЦСКА-София и Лудогорец.

"Смятам, че простотията в българския футбол е прекалено много. Всеки клуб трябва да гледа себе си. Атаките не ме вълнуват и не смятам да отговарям. Казах, че ще изграждаме стадион, багерите дойдоха.

Казах, че ще продължим с инвестициите в базата, правим го. Не ме занимавайте с простотии, с кредитни милионери, разследвани лица или такива, които са известни със своята неизвестност.

Не ме вкарвайте в такива неща. Не ми е на нивото", заяви Домусчиев при откриване на новата база на юношеската академия.

На събитието в Разград присъства служебният премиер Огнян Герджиков, който похвали "орлите". "Зашеметен съм! Ако преди 10 години ми бяха казали, че в Разград ще се случи такова нещо и Лудогорец ще е шампион вече няколко поредни години, нямаше да повярвам.

Щях да кажа, че този, който ми го казва, е луд. Трябва да се гордеем с постигнатото от Лудогорец в Европа. Надявам се скоро и други български отбори да постигнат техните успехи по европейските стадиони", каза проф. Герджиков.

В Разград бяха още заместник-изпълнителният директор на БФС Антон Попов, членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов, спортният директор на Левски Даниел Боримиров, бившият капитан на България и ЦСКА Георги Димитров, руският селекционер Станислав Черчесов и др.

Приблизителната цена на проекта, открит днес в Разград, е за 14 милиона лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

1

Hissarion

06.04 2017 в 14:50

Нивото на Киро Гела е близо до нивото на обикновена джапанка. Наглост, плиткоумие и простащина, опаковани в кухо високомерие и подплатени с подходящите политически преференции са зле пазената тайна на неговия успех.
 
X

Да помогнем на украинските деца!