Ексклузивно Джо Байдън се оттегли от президентската надпревара, предложи Камала Харис да заеме мястото му (обновява се)

Домусчиев: Футболистите трябва да бъдат личности, които да служат за пример

OFFNews 10 май 2017 в 11:50 1925 1

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев сподели в официалния си профил във социалната мрежа „Фейсбук”, че футболистите трябва да бъдат личности, които да служат за пример. 

Коментарът му бе по повод поредната добра инициатива на клуба. Вчера част от футболистите на българския шампион зарадваха учениците от ОУ "Иван Сергеевич Тургенев" в Разград и участваха в различни игри, като не пропуснаха да раздадат солидна порция автографи.Ето какво написа собственикът на Лудогорец:

„Колкото и да са уморени и заети с тренировъчния процес и официалните мачове, добре е футболистите да намират време за подобни инициативи. По този начин децата се "палят" по футбола. Вижте усмивките по лицата на тези малчугани! За тях това ще остане спомен за дълъг период.

Контактът с малките юнаци никога не е уморителен. Напротив - подобни срещи зареждат и те карат да се чувстваш добре. Виждам, че и нашите футболисти доста са се забавлявали. Подаръците не са най-важни. Вниманието е на първи план.

За всяко дете, което обича футбола, срещата със своя любимец е незабравимо изживяване. Затова подходът на популярните лица от терена към подрастващото поколение е важен.

Децата ги следят, гледат по телевизията и се стремят да им подражават. Това е една от причините в Лудогорец да внимаваме с привличането на състезатели. Футболистите трябва да бъдат личности, които да служат за пример”.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Васил Терзиев за новото мнозинство в СОС