Днес на световното: Под прожекторите излизат Германия, Хърватия, Испания и Белгия

OFFNews 23 ноември 2022 в 09:19 1472 0

Мондиал 2022

Снимка Getty Images

Интересен ще бъде днешният ден за феновете

Изключително интересен за феновете се очертава четвъртият ден от Мондиал 2022 в Катар. На сцената излизат някои от най-популярните и обичани национални отбори с милиони привърженици от цял свят - Германия и Испания.

Независимо от временната си форма, Бундестима винаги е спряган сред фаворитите, а днес открива кампанията в двубой от група Е срещу Япония. В другия мач от групата Испания се изправя срещу Коста Рика. Воденият от Луис Енрике тим няма право на грешка, ако не иска да трепери до последно в група с изявен фаворит като Германия.

Приковават внимание и мачовете от група F, в която жребият събра финалистът от Мондиал 2018 Хърватия и бронзовия медалист Белгия. "Ватрените" стартират с тежък мач срещу Мароко. Част от героите отпреди 4 години не са в тима, но боеспособността на тима не е намаляла.

В последният мач за деня Белгия и Канада ще изиграят исторически първи мач помежду си. Мачът ще пропусне голямата звезда на Белгия Ромелу Лукаку, но той ще е готов за следващите битки. Съставът на Белгия има талант в изобилие, но проблем е застаряването на това талантливо поколение.


23.11

Мароко - Хърватия 12:00 DIEMA
Германия - Япония 15:00 БНТ 1 и БНТ 3
Испания - Коста Рика 18:00 DIEMA
Белгия - Канада 21:00 БНТ 1 и БНТ 3

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!