Дадоха финала за Купата на Николай Йорданов

OFFNews 13 май 2019 в 15:14 1002 0

Николай Йорданов ще бъде главен рефер на финала за Купата на България между отборите на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив). Битката за трофея е в сряда от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Помощници на Йорданов ще са Веселин Мишев и Георги Тодоров. За четвърти съдия е назначен Георги Кабаков, а съдийски наблюдател ще е Костадин Гергинов.

Атмосферата преди изцяло пловдивската битка за трофея е гореща. Над 16 000 билета бяха продадени три дни преди мача, а феновете на двата отбора са готови за десант в столицата. От Локомотив организират автобуси за привържениците.

Най-запалените от тях се събраха на вчерашната тренировка на тима и дадоха криле на играчите с димки, факли, скандирания и транспарант "Трябва да победим или да умрем!". Собственикът на Локо Христо Крушарски също посочи важността на мача, като обеща, че ще плати премии на играчите дори и при загуба, ако му е харесала играта.

"Човек, за да покаже, че е живял трябва да направи една къща, да направи едно дете и да засади едно дърво. Купата е трите събрани в едно", каза Крушарски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови