Чакат 25 000 зрители на ЦСКА - Копенхаген в четвъртък

OFFNews 06 август 2018 в 09:03 3347 0

Феновете на ЦСКА са в еуфория от добрите игри на отбора от старта на сезона. Късно снощи воденият от Нестор Ел Маестро тим разгроми Дунав Русе с 3:0 и оглави еднолично класирането с пълен актив.

В Лига Европа ЦСКА също постигна впечатляващ общ резултат от 6:1 срещу австрийския Адмира Вакер и интересът към следващия мач на "армейците" е огромен. В четвъртък от 20,45 часа на националния стадион "Васил Левски" ЦСКА приема датския гигант Копенхаген в първи мач от третия предваритилен кръг на Лига Европа.

Макар съперникът да излиза като фаворит в двубоя, това не намалява ентусиазма на феновете. Билетите бяха пуснати преди два дни и се очаква да бъдат продадени над 25 000, което ще е рекорд по посещаемост за ЦСКА от началото на сезона.

"Червените" се радваха на огромна подкрепа при гостуването на Адмира Вакер преди седмица. От 2400 фенове на трибуните, 1800 бяха българи. Така ЦСКА влезе в историята като първия роден тим, чийто привърженици при гостуване са били повече от тези на домакините.

Копенхаген също демонстрира отлична форма. Датският тим вече има пет поредни победи, като с резервите надви с 1:0 като гост Одензе. Треньорът Стале Солбакен даде почивка на част от титулярите с оглед предстоящото гостуване в София.

Цените на билетите за ЦСКА - Копенхаген:
- Сектор А – 20 лева
- Сектор В – 12 лева
- Сектор Г - 8 лева
- ВИП ложа – 150 лева
Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови