Бундестимът се извини на феновете за историческия резил на Мондиала

OFFNews 28 юни 2018 в 10:50 4036 1

Снимка Facebook: FIFA World Cup

Германският национален отбор по футбол се извини на феновете си за ранното отпадане от световното първенство с официално съобщение в социалните мрежи.

Припомняме, че вчера Бундестима меко казано изненадващо загуби от Република Корея с 0:2 и остана последното място в Група F, от която за 1/8-финалите се класираха Швеция и Мексико.

Ето и съобщението:

"Скъпи фенове!

Ние сме точно толкова разочаровани, колкото и вие! Световното първенство е веднъж на четири години и ние бяхме планирали съвсем различни неща. Съжаляваме, че не играхме като истински световен шампион. Затова и заслужено бяхме елиминирани, колкото и горчиво да беше това.

Вашата подкрепа беше страхотна, в Германия и по стадионите в Русия. В Рио през 2014 година празнувахме заедно. Но в спорта има и загуби и трябва да ги признаем, ако съперникът е бил по-добър.

Поздравяваме Швеция и Мексико за класирането и Република Корея за вчерашната победа.

Благодарим на Русия за гостоприемството".

Голяма част от звездите на Германия обмислят оттегляне от националния отбор след злополучното представяне на Мондиал 2018. Един от тези, които най-вероятно са изиграли последния си мач за Бундестима е Месут Йозил.

Представянето на плеймейкъра по терените в Русия бе катастрофално, а като че ли много негативно му се отрази срещата с премиера на Турция Реджеп Ердоган. Медиите в Германия твърдят, че друг от опитните играчи, който смята да се оттегли от националния отбор е Сами Кедира.

Това се отнася и за нападателя Марио Гомес, който е на 32 години. Спекулира се още за Томас Мюлер, който е едва 28-годишен, но в последните сезони формата му се влошава. От асът на Байерн (Мюнхен) се очакваше да бъде лидерът на Германия на Мондиал 2018, но той тотално разочарова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8753

1

Кинджо

29.06 2018 в 16:23

Тия пък какво се правят, така или иначе накрая е намерят начин пак да са шампиони :)
 
X

Да помогнем на украинските деца!