Quantcast

Ботев Пд хвърля Неделев срещу ЦСКА

OFFNEWS Последна промяна на 12 септември 2019 в 08:57 689 0

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев е напълно готов и ще играе пълноценно в предстоящия сблъсък с ЦСКА в Коматево, зарадва пловдивските фенове “Меридиан Мач”.

Той пропусна дербито с Локомотив, както и мачовете на националния отбор с Англия и Ейре поради контузия, но вече е напълно възстановен и готов да покаже най-доброто от себе си. Неделев е тренирал във вторник на пълни обороти и с топка, а след заниманието не е имал оплаквания или болки. Състоянието му даде повод за оптимизъм на треньорския щаб и лично на Желко Петрович.

Неделев имаше проблеми с менискуса, а травмата му е напът да се превърне в хронична.

Заради сгъстения цикъл националът отказва операция, която би го оставила извън игра между 3 седмици и 3 месеца. Засега Тошко почива по ден или два след мачовете, а понякога се налага да му бият и болкоуспокояващи инжекции, за да е пълноценен на терена.

Въпреки това той е много внимателен, за да не се стигне до скъсване на менискуса, което би довело до по-тежка травма и по-продължително възстановяване.
Все още под въпрос за мача с ЦСКА са Димитър Пиргов и Антонио Вутов, които минаха фитнес тестове след вечерната тренировка вчера.