Босът на Славия захапа пак Левски

OFFNews 01 април 2017 в 12:32 1791 0

Президентът на най-стария столичен клуб Славия Венцеслав Стефанов не може да бъде упрекнат в добри чувства към Левски. Триумфът на юношите ни до 19 години, които се класираха на Евро 2017, стана повод колоритният футболен началник отново да захапе любимите си жертви от "Герена".

"Европа видя, че в България има талантливи деца. Най-после се намери треньор в лицето на Ангел Стойков, който разбира от футбол. Защото всички безработни левскари, които досега бяха назначавани по юношеските гарнитури, бяха зависими хора - Викторио Павлов, Александър Георгиев, Сашко, Машко и Блажко... сега и този на младежите (б.а. - Антони Здравков-Сухия).

Дойде едно момче - независимо, знаещо, можещо. Разбиращо от футбол и им натри муцуните на всички", каза Стефанов пред "Тема Спорт".
"Ангел Стойков се отличаваше със своя интелект и като футболист. Той търси новото и се старае да го внедри. Всички преди него, меко казано, са безхаберници. Някога са били футболисти и мислят, че само заради това трябва да са на социалистическо угояване до пенсия", добави той.

"Пътят на Стойков е с младите футболисти. Силно се съмнявам, че президентът на БФС ще си заколи златната кокошка. Според мен би трябвало да го сложат след това на младежкия национален отбор. Натам каквото сабя покаже. Защо да не работи заедно с Хубчев. Може да стане клубен треньор, дали в Славия или в друг отбор. Но би трябвало да поеме младежите", каза още Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови