Борислав Михайлов се похвали в чия компания е гледал контролата с Украйна

OFFNews 12 ноември 2021 в 16:17 2630 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов определи контролата с Украйна като полезна преди тежкия мач с Швейцария в понеделник от световните квалификации.

Михайлов сподели на профила си във Фейсбук, че е изгледал равенството 1:1 с украинците на стадиона в Одеса в компанията на двама носители на Златната топка - Олег Блохин и Игор Беланов.

"На трибуната на стадиона в Одеса снощи имах честта и удоволствието да бъда заедно с двама носители на "Златната топка".

С Олег Блохин и Игор Беланов освен за футбол, говорихме и за пандемията от Covid-19. Впечатлен съм от мерките и дисциплината, които има в Украйна.

Както и от грижата и отношението към нашия отбор. Бяхме настанени в хотел, в който нямаше никакви други гости, беше запазен само за българската делегация. Всичко беше подготвено и изпълнено перфектно по протокол.

Благодаря за гостоприемството на колегите от Украинската футболна федерация.

Най-важното е, че контролата беше полезна за отбора и за селекционера Ясен Петров като част от подготовката за тежкия мач с Швейцария в понеделник", написа Борислав Михайлов в социалната мрежа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови