Бойкот на "Герена" заради 3 март

OFFNews 03 март 2018 в 09:56 3817 0

Снимка beroe.bg

Феновете на Берое няма да пътуват до София, за да подкрепят любимия си отбор в мача срещу Левски, който е на "Герена" от 15:00 часа. Ултрасите не одобряват провеждането на футболни срещи навръх националния празник 3 март.

Националният фен клуб на Берое, както и две от фракциите - "Zara Boys" и "Green Vandals", излязоха с обща декларация,която публикуваме я без редакторска намеса:

"3 март е дата, в която трябва да се почетат всички загинали за свободата на България. Това не е ден за футбол и клубни пристрастия.

Нека не забравяме, че преди всичко сме българи, а след това симпатизанти на футболни клубове. В Стара Загора за поредна година се организира факелно шествие в памет на всички дали живота си за свободата на България. НФК, както и всички организирани групи ще вземат участие в шествието, като приканват и всички други футболни фенове, граждани и гости на Стара Загора да го направят.

Организираните фенове на Берое няма да посещават футболния двубой с Левски (София)! С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦАТА!", пишат феновете.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки