Камбуров остава в Берое докато срине рекорд на Жеков

OFFNews 20 февруари 2018 в 08:50 4330 0

Снимка sportal.bg

Берое ще обяви съвсем скоро бъдещето на нападателя Мартин Камбуров. Това разкри спортният директор на клуба Валентин Грудев пред "Тема Спорт". 37-годишният Камбуров ще подпише договор със заралии и за следващия сезон.

През уикенда той се разписа веднъж при 4:1 над Черно море и вече еднолично е №2 във вечната ранглиста на голмайсторите в Първа лига със 197 попадения.

"Камбуров работи много добре за Берое. Поздравявам го и за това, че изпревари Наско Сираков по голове и пред него остана само Петър Жеков. Имаме стратегия за него, може да се каже, че сме взели решение за бъдещето на Камбуров. В близко време ще го обявим", каза Грудев.

"С изключение на 10-15 минути срещу Черно море, които показаха, че влизаме трудно в срещите, съм доволен от видяното във Варна. Владеехме инициативата през цялото останало време и създадохме много положения.

Реализирахме цели 4 и не можем да сме по-доволни. Поздравления и за хеттрика на Педро Еуженио, който беше отличен в този мач. Този успех ни даде голямо самочувстие", добави Грудев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!