ЦСКА 1948 на среща с Парма, преговаря със Стоичков и Александров

ОFFNews 16 май 2017 в 16:06 3032 0

Срещи с клубове, преживели подобна съдба, започна ЦСКА 1948. Изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов се срещна с част от ръководството на Парма Калчо 1913. 

В края на сезон 2014/2015 италианският клуб бе обявен в несъстоятелност, а активите му бяха пуснати в продажба. Новото дружество, което стартира от аматьорските дивизии, откупи активите и бе признато от съда за законен наследник на АС Парма и ФК Парма.

„Срещата беше много ползотворна. От клуба ни разведоха из обновения им музей. Показаха ни фен магазина и базата. При разговорите ни стана ясно, че въпреки фалита имат желание да извървят честния път към върха като нас.

Обсъдихме бъдещи проекти за съвместна дейност, които за сега ще запазя в тайна“, сподели Добрин Гьонов пред официалния сайт на ЦСКА 1948. Изпълнителният директор на "червените" е в Италия и за избор и сключване на договор за екипировка за новия сезон.

"Червените" на Валентин Илиев са на баражи и се надяват, че ще ритат във "В" група. В четвъртък, 25 май, отборът на феновете пък играе финал срещу Черноморец Балчик за Купата на аматьорската лига. 

В същото време Спортал съобщи, че ЦСКА 1948 преговаря с поредните юноши на 31-кратните шампиони. Става въпрос за защитника Тони Стоичков и халфа Пол Александров. Първият е в Банско, а вторият в Ботев Ихтиман.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!