Боби Михайлов скочи грубо срещу Бербатов, бил фабрика за фалшиви новини

OFFNews 16 ноември 2021 в 18:40 1872 0

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов излезе с поредна публикация в профила си във фейсбук по повод днешното изявление на Димитър Бербатов.

Бившият централен нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед по-рано днес съобщи, че два състава на Софийския градски съд са постановили спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12-и октомври. Три футболни клуба - ФК "Балкан Варвара, ФК "Венци (град Искър) и ФК "Русокастро (област Бургас), обжалваха тези решения поради множество нарушения на процедурата по провеждане на конгреса.

"Тъжно е, че човек като Димитър Бербатов, който има заслужено място в историята на българския футбол, се е превърнал във фабрика за производство на фалшиви новини, лъжи и манипулации. Воден от една-единствена цел - да седне на президентския стол на БФС.

При това след като загуби на извънредния Конгрес.

Вместо да влага толкова много енергия и усилия в създаването и тиражирането на неистини, може да насочи всичките си възможности в градивна посока. Например да помисли и заедно с екипа си да кажат с какво биха могли да помогнат на българския футбол. Защото за доброто на българския футбол може да работи всеки по всякакъв начин от всяка позиция. Стига да има желание и да може.

Бербатов очевидно има огромно желание. Очаквам да покаже, че наистина иска да работи за българския футбол, а не му е самоцел президентският пост на БФС.
Защото с действията си до момента, той не помага на българския футбол.

Тиражирането на "новини" за проверки от икономическа полиция и Прокуратурата, за не подадени навреме документи на БФС, за отказ на Софийски градски съд да впише решенията, взети на извънредния Конгрес, имат само една цел - да вредят на българския футбол.

Истината и фактите по тези теми коментира днес изпълнителният директор на БФС Борислав Попов", написа Михайлов ден след тежкото поражение на националния отбор с 0:4 от Швейцария.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови