"Бистришките тигри" измъчиха Черно море на старта

OFFNews 15 юли 2017 в 20:53 2029 0

Новакът в Първа лига Витоша Бистрица загуби минимално с 0:1 от Черно море на старта на сезона при гостуването си на "моряците" в Каварна.

Единственото попадениe за обновения тим на Георги Иванов - Гонзо реализира Георги Божилов, който ознаменува завръщането си в клуба с победен гол.

Като цяло бистричани играха дефанзивно, а опасностите бяха пред тяхната врата. В 63-ата минута логичното се случи, когато Божилов се възползва от груба грешка на вратаря Михаил Иванов, който излезе неразчетено извън наказателното поле и не успя при опита си да изчисти топката след хубав далечен пас, но не успя.

Тя попадна у Божилов и опитният играч откри головата си сметка за Черно море с удар с десния крак в опразнената врата.

В последните минути "тигрите" се опитаха да се доберат до точката, но футболистите на Костадин Ангелов - Лаптопа не успяха да създадат нито едно голово положение.

"Малко бързо ни идва темпото в Първа лига, но с времето ще свикнем и ще изчистим грешките си. Като цяло не се срамувам от представянето ни", коментира Лаптопа след мача.

"Поздравления за отбора на Витоша, който успя да ни се противопостави. Поздравления и за моите футболисти, които действаха доста креативно в тази сгъстена отбрана", добави треньорът на Черно море Георги Иванов.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    За и против Гей парада