Безобразие в Горна Оряховица, пълен с чужденци Локо падна от последния

ОFFNews 01 март 2017 в 15:45 1635 0

Една от бомбите на кръга гръмна в Горна Оряховица. Местният Локомотив, пълен с чужденци с дебели заплати, падна 0:1 от последния Монтана. Гостите не бяха печелили този шампионат на чужд терена, в актива си въобще имаха 9 точки. От друга страна Локо излезе с напомпано самочувствие и джобове след равенството 1:1 с Левски.

Слаб футбол, три отменени попадения заради засади белязаха мача. Дмакините завършиха с 10 души, след като Жан Амброуз получи директен червен картон. Той бе изгонен в края, след като настъпинарочно Стивън Петков в областта на корема.

Голът падна още в петата минута, като гостите от Монтана се възползваха от безумна проява от страна на защитата и вратаря Банков. Топката бе върната слабо към него, той не успя да я овладее. Петър Атанасов му отне, подаде към Даниел Генов, който чукна веднага към Андреас Васев и той на празна врата не сгреши.

После Сергей Георгиев имаше отлична възможност да нокаутира домакините, но тресна гредата. С този успех Монтана събра 12 точки и продължава да стои здраво на дъното в класирането. Локо ГО е 12-и с 19 точки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!