Бербатов: За Тотнъм е важно не кого привличат, а кого трябва да задържат

OFFNews 27 юли 2018 в 14:47 1552 0

Бившият национал и футболист на Тотнъм Димитър Бербатов сподели, че "шпорите" задължително трябва да запазят звездното си трио Хари Кейн, Деле Али и Кристиан Ериксен за следващия сезон.

Лондончани са пасивни на трансферния пазар, но се очаква това да се промени с приближаване към затваряне на прозореца. Кейн е силно желан от Реал Мадрид след напускането на Кристиано Роналдо, а интересът към Али, Ериксен и Дембеле също е сериозен.

Според Бербатов обаче Тотнъм трябва да ги запази, ако иска да надгради над третото място от миналия сезон.

"В случая на Тотнъм не става дума кого привличат, а кого трябва да задържат. За мен очевидно трябва да задържат Хари Кейн, Али и Кристиан Ериксен.

Те са триъгълникът, който носи най-голяма опасност за съперниковите отбори. Като цяло Спърс са силни на всяка позиция, но е важно да запазят и Муса Дембеле, тъй като той е връзката между защита и атака.

Не виждам Кейн да напусне към Реал Мадрид, не и сега. Клубът ще има скоро нов стадион, което показва тяхната амбиция, а отборът има солидна основа. Той ще остане и ще се бори за трофеи, но в бъдеще не съм сигурен", каза Бербатов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови