Бербатов и футболни звезди се молят за здравето на сър Алекс Фъргюсън

OFFNews 06 май 2018 в 13:37 3369 0

Футболният свят не остана безразличен към здравословните проблеми на легендата сър Алекс Фъргюсън. Легендата претърпя животоспасяваща операция за отстраняване на кръвоизлив в мозъка и продължава да бъде в реанимация.

Много футболисти му пожелаха бързо възстановяване. Сред тях е и родната звезда Димитър Бербатов, който също подкрепи бившия си мениджър в Манчестър Юнайтед. Българинът пусна снимка с Фъргюсън в социалните мрежи, със следния текст: "Мислите и молитвите ми са с теб, шефе".

"Мислите и молитвите ми са с теб, любими мой приятелю! Бъди силен, Шефе!", написа Кристиано Роналдо, който не един път заявявал, че Фъргюсън му е като втори баща.

"Оздравявай бързо, Шефе! Мислите ми са с теб и твоето семейство в този момент!", окуражи го Уейн Руни. Роберто Манчини, който стана шампион с Манчестър Сити през 2012 г., победажвайки именно Юнайтед на сър Алекс също не пропусна да се включи в пожеланията.

"Желая му бързо възстановяване. Бъди силен, Алекс", написа италианецът, който в момента води Зенит Санкт Петербург и е смятан за фаворит за нов селекционер на "скуадра адзура".

Дейвид Бекъм пък публикува снимка с Фъргюсън при подписване на договор като младеж и я подписа с думите: "Продължавай да се бориш, шефе. Изпращам ти моите молитви и любов към Кати (съпругата на Фъргюсън) и цялото ти семейство".

"Дръж се, сър Алекс. Моля се за теб, семейството и близките ти", написа Венсан Компани, капитан на Манчестър Сити. В подобен стил са посланията на Петер Шмайхел, Майкъл Карик, Сам Алърдайс, бившият помощник на Фърги Майк Фелън и още много други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки