Белгия разгроми Русия в Санкт Петербург

OFFNews 13 юни 2021 в 01:36 1053 0

Отборът на Белгия демонстрира нагледно, че е един от фаворитите за спечелване на титлата на започналото в петък европейско първенство по футбол, след като отнесе Русия с 3:0 на стадион “Крестовски” в Санкт Петербург.

Две попадения за “червените дяволи” вкара Ромелу Лукаку, едно добави Тома Мюние, който изработи и още един гол. Руснаците имаха своите положения, но като цяло не успяха да отговорят на нивото на изключителния тази вечер белгийски отбор.

Белгия беше без трима от най-важните си играчи. Еден Азар има постоянни проблеми с контузии през последните два сезона, а с травми преди мача се оказаха Кевин Де Бройне и Аксел Витсел.

"Изразих недоволството си от играта на отбора в нормална форма за треньор. Нито на вратаря Шунин, нито на защитника Семьонов съм им казвал нещо специално. Защото отборът е на терена, а индивидуалните грешки са неща, които трябва отборът да поправи.

Не е особено приятно да се допускат такива голове, но по-важното е да се играе така, както трябва. Нашата задача е да се готвим за добро представяне във всеки мач, а след днес порцията критики, която ще получим, ще бъде напълно заслужена”, коментира селекционерът на Русия Станислав Черчесов.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови