Барса опропасти златен шанс да настигне Реал Мадрид

OFFNews 08 април 2017 в 23:42 2439 0

Барселона загуби гостуването си на Малага с 0:1 в мач от от 31-ия кръг на испанската Примера дивисион и се спъна в преследването на титлата.

Възпитаниците на треньора Луис Енрике изпуснаха по нелеп начин възможността да настигнат Реал Мадрид, след като "белия балет" завърши наравно 1:1 градския съперник Атлетико по-рано днес.

Въпреки стандартното владеене на топката, каталунците така и не можаха да намерят пролука в защитата на Малага, макар, че имаха няколко добри възможности да отбележат.

В 32-ата минута защитата на Барса направи детинска грешка и допусна попадение. Сандро Рамирес тръгна зад центъра и получи далечно подаване, изпревари Жереми Матийо, устреми се сам срещу вратаря и технично търкулна топката в близкия ъгъл.

В 65-ата Неймар си изкара много глупав втори жълт картон. Бразилецът извърши нарушение в нападение и остави своите с човек по-малко. В последните секунди на мача Джони Родригес нокаутира гостите.

След тази загуба Барселона продължава да се намира на второто място с актив от 69 точки, на 3 по-малко от първенеца Реал Мадрид.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови