Българският футболен съюз е домакин на мащабен семинар на ФИФА

OFFNews 26 ноември 2018 в 14:51 1577 0

Снимка БФС

Българският футболен съюз получи престижната възможност да бъде домакин на семинара FIFA Forward 2.0, съобщиха от сайта на родната организация.

На форума експерти от световната футболна централа ще запознаят представители на националните федерации с нововъведенията в начините на финансиране, практиките и регулациите на програмата на ФИФА.

Събитието ще се проведе утре, 27 ноември, в Национална футболна база "Бояна", а лектори ще бъдат високопоставените служители на ФИФА Бьорн Васало, Оливер Юнг и Хайди Беха.

От страна на федерациите, участие са заявили представители на футболните съюзи на Албания, Азербайджан, Босна и Херцеговина, Хърватия, Кипър, Чехия, Франция, Македония, Германия, Гърция, Унгария, Сан Марино, Черна гора, Полша, Румъния и Словения.

По време на семинара всички те ще научат за постиженията и предизвикателствата на програмата Forward и ще получат нагледни примери за практическата й стойност от гостите от Македония и Азербайджан.

Уъркшопът в София ще бъде открит лично от президента на Българския футболан съюз и член на Комисията за развитите на футбола към ФИФА Борислав Михайлов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови