Ас на ЦСКА-София: Един отбор плаща здраво срещу нас

OFFNews 17 август 2017 в 11:37 1481 0

Един отбор плаща на съперниците на ЦСКА-София да скачат здраво. Това обяви асът на тима Станислав Манолев в интервю за вестник "Тема спорт". Ето как коментира първенството:

"Не очаквам да е честно, като гледам как вървят нещата. Ще видим какво ще стане. Много отбори излизат със зъби и нокти срещу нас, но не само защото сме ЦСКА, а и защото един друг отбор им плаща допълнителни премии и такива работи… Поне така се говори", сподели Манолев, който играе отлично от началото на сезона.

Той разкри, че е отхвърли оферта от чужбина. "Преди две седмици имах предложение от белгийски отбор, който тръгна силно в първенството, спечели две победи в първите три мача.

Това хубаво, но миналата година са завършили десети (б.а. – вероятно отборът, който визира Манолев, е Кортрайк) и някак не ми беше присърце. Предпочитам да съм във водещ клуб, отколкото в някой средняк.

А и вече много трудно бих се навил да отида в чужбина. Замислям се върху семейство, върху други планове…", дподели Манолев, който има едномесечно бебе.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови