Арсенал дава 140 милиона евро за Мбапе - нов световен рекорд

ОFFNews 06 юни 2017 в 15:29 3745 0

Арсенал са готови да счупят световния трансферен рекорд за Килиан Мбапе със 121,8 милиона паунда или 140 милиона евро. Това твърдят медиите във Франция. Вундеркиндът на Монако е желан от всички европейски грандове.

Според L’Equipe мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер е бил забелязан вчера в Ница, на един хвърлей място от Монако. Той е бивш треньор на френския тим. Като доказателство бяха приложени снимки на Арсен от Лазурния бряг. 

Това естествено не дава особени предимства. Миналата седмица Монако отхвърли оферта от 87 милиона паунда за Мбапе, идваща от Арсенал.

В понеделник Реал Мадрид извади 118 милиона паунда за Мбапе. Това също беше втората оферта на европейския шампион това лято. И тя беше отхвърлена.

В Монако няма защо да бързат. Тези дни в надпреварата за голмайстора се включи Манчестър Юнайтед. Сумите могат да скочат до небеса!

Припомняме, засега световният трансферен рекорд принадлежи точно на Ман Юнайтед. Моуриньо плати 105 милиона евро на Ювентус за друг френски национал - Пол Погба. Сумата е върхът на айсберга, защото се оказа, че под масата за раздавани бесни комисиони. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!