Антоан Гризман горд от снимката си с българче

Ивайло Йолчев 09 октомври 2017 в 11:17 3861 0

Антоан Гризман се разчувства от срещата си с български фен. Малчуганът явно е причакал френския национал пред хотела в София в четвъртък.  Нападателят подаде паса за победния гол при успеха 1:0 на "Васил Левски".

Антоан обаче се впечатли най-вече от детето, облечено в екипа на Атлетико Мадрид, очевидно любим и на двамата тим. "Кой би си помислил, че имам мини Гризи и в България", написа закачливо симпатичният французин под поста си във Фейсбук на снимката. Истински пич!

До момента фотото има 64 000 харесвания и хиляди споделяни само във фейсбук. Нашето момче е истинска сензация!

Иначе Антоан Гризман направи любопитен коментар пред медиите в своята родина, след като "петлите" победиха България с 1:0 на стадион "Васил Левски".

"Много важна победа за нас в София. Да си призная, в този мач се чувствах както срещу Германия на полуфинала на Евро 2016. Тогава победихме с 2:0 на "Велодром".

Доволен съм от двубоя, който изиграхме. Бяхме истински войници на терена. Българите ни затрудниха, но ние сме бойци и си заслужихме трите точки и първото място в групата", каза нападателят, който се раздаде за успеха в България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови