Английските национали спаха в калта на лагер за командоси

OFFNews 06 юни 2017 в 08:02 2748 0

Рахийм Стърлинг, който прибира по 300 000 паунда на седмица в Сити, се въргаля в калта в ръцете на инструктор

Странен тимбилдинг преди мача с големия враг Шотландия избра селекционерът на английските футболни национали Гарет Саутгейт. Той заведе тима на двудневен тренировъчен лагер в базата на "Кралските марини". Или "Морски тюлени", ако използваме термините от американската армия, навлезли чрез Холивуд у нас.

Милионерите от Челси, Тотнъм, Ман Юнайтед и останалите грандове са въргаляха в калта, пълзяха, тичаха точно като спецчастите. Прекараха и една нощ под открито небе.

Саутгейт обясни защо ги е завел на необичайното място. "Исках са ги изненадам  в нетрадиционна обстановка. Тези трудности карат командосите да действат като отбор. Искам същото от моите момчета. Да са заедно, когато изпаднат в тежко положение", обясни селекционерът на Англия.

"Работата на тези момчета е като нашата - представляват нацията и Нейно Величество. Но те нямат право на грешка", добави той.

Англия се прибира от лагера за командоси днес, а към тимът ще се присъединят Гари Кейхил, Ерик Дайър, Крис Смолинг, Джеси Лингаард и Маркъс Рашфорд, които имаха по-дълга почивка. Англия и Шотландия излизат в събота.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови