Английски легенди засипаха с похвали Меси след боя над Тотнъм

OFFNews 04 октомври 2018 в 13:53 2358 0

Звездата на Барселона Лионел Меси взриви социалните мрежи след страхотната си игра снощи. Аржентинецът отново блесна с отлична игра и два гола за победата на каталунците с 4:2 като гост на Тотнъм. В първите си два мача в Шампионска лига този сезон Лео има вече 5 гола.

Лекцията на нападателя на "Уембли" накара фенове и специалисти да заливат със суперлативи фантастичното му представяне.

Най-активен в хвалебствията бе Гари Линекер. Бившият английски национал има 137 мача и 52 гола за Барселона в периода от 1986 до 1989 година и никога не е крил възхищението си спрямо Лео.

"Наистина ли някой смята, че някога е имало по-добър футболист от Лионел Меси? Имам предвид, сериозно?", написа Линекер в Туитър.

Друга футболна легенда - Алън Шиърър също отдаде дължимото на суперзвездата: "Меси е най-добрият в историята. Голове. Умения. Работоспособност. Поведение. Истински артист", написа Шиърър.

Малко след мача пък аржентинецът определи мачовете в Шампионска лига като "черешката на тортата" за всеки футболист.

"За всеки играч тази надпревара е черешката на тортата. Но за да постигнеш успех в турнира, трябва да сме на ниво във всички мачове - и в първенството, и за купата на Испания.

Гостуванията в Шампионска лига винаги са трудни, особено срещу отбори като Тотнъм. Но ние играхме фантастично, особено през първото полувреме", коментира Меси, цитиран от "Марка".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!