Английски фенове объркали полуфиналите и гледали Испания - Италия

OFFNews 07 юли 2021 в 16:00 2513 0

Двама английски фенове се оказали на “Уембли” за полуфинала Испания - Италия (1:1 в редовното време и продълженията, 2:4 при дузпите), тъй като не съобразили, че Англия играе на следващия ден.

Така те се озовали сред морето от италиански и испански привърженици, но и прекарали страхотно, тъй като гледали мача без напрежение.

“Закупихме си билети за полуфиналите още през 2019 година. Заради пандемията първо ни върнаха парите, но след решението на “Уембли” да бъдат допуснати 60 000 зрители, организаторите започнаха да изпращат мейли с въпроса дали искаме отново да ги вземем.

Естествено, че се съгласихме, тъй като Англия беше на полуфинал, но не съобразихме, че ни трябват билети за втория, а не за първия полуфинал.

Като разбрахме грешката си, малко се разочаровахме в началото, тъй като платихме 350 евро за мач, който спокойно можехме да гледаме и по телевизията. След това обаче решихме, че няма нищо лошо да гледаме хубав футбол без напрежение и на стадиона.

Така се дегизирахме като италиански готвач и испански рак и заехме местата си. Когато беше по-тихо с останалите англичани на стадиона дразнехме италианците и испанците, като запявахме “It’s coming home”, а всички ни освиркваха. Получи се дори още по-добре от това да бяхме отишли на мач на Англия”, споделя Крис Диксън, един от двамата злополучни фенове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!