Англичаните май не умеят да боравят с пиротехника

OFFNews 22 август 2017 в 12:18 1157 0

Снимка Twitter

Привържениците на Манчестър Сити очевидно не са сред най-големите специалисти що се отнася до приротехника. Това се разбра по време на вчерашния мач между "гражданите" и Евертън (1:1) в двубой от втория кръг от английската Висша лига.

В първите минути на стадион "Етихад" се появиха ефекти, които са присъщи за италианското калчо. Но последвалият дим доста замъгли обстановката и затрудни зрителите вкъщи и тези на стадиона да видят какво се случва на терена.

Не закъсняха реакциите и в социалната мрежа Туитър: "Табелата, която е сложена на входа, че пиро техниката е забранена за привърженици, явно е незабележима", "Този дим от фойерверки на Етихад е нелеп", "Е, явно някой в ​​Етихад не е помислил, че димът от факла може да се разнесе из стадиона...!", бяха сред гневните реакции в интернет пространството.

Иначе Манчестър Сити успя да се добре до равенство 1:1 в домакинството си на Евертън. "Гражданите" първи получиха гол в своята врата в 35-ата минута, когато Уейн Рууни откри за гостите.

След това домакините останаха и с 10 души на терена заради червен картон на Кайл Уокър в 44-ата минута. Въпреки това те изиграха много силно второ полувреме и дори в намален състав успяха да стигнат до равенството с попадение на Рахим Стърлинг в 82-ата минута.

В края на двубоя и Евертън остана с човек по-малко, след като и халфът Морган Шнайдерлин получи червен картон и се прибра в съблекалнята преждевременно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews