Англичани и сърби си спретнаха здрав бой с маси и столове по улиците на Гелзенкирхен (видео)

Донислав Донев 16 юни 2024 в 21:31 5814 2

Феновете на "трите лъва" атакуват балканците с бутилки, чаши, маси и столове

Крайните фенове на Англия и Сърбия оправдаха очакванията и се сбиха преди мача между двете национални гарнитури от Група "С" на европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия.

Сблъсъците са се случили около 15.30 местно време, когато британски хулигани са атакували бар, в който са подгрявали балкански запалянковци. Феновете на "трите лъва" са атакували с всичко възможно - бутилки, чаши, маси, столове, а освен това са обстрелвали сърбите с ракети.

След това обаче съперникът е контраатакувал и е подгонил група англичани на „Арминщрасе“ в Гелзенкирхен, като се споменава за привърженик от Бирмингам, който е пострадал.

В боя са се включили и редица албански фенове, които според някои от местните медии, са инициирали боя между запалянковците.

Сърбия и Англия ще се изправят един срещу друг тази вечер. Срещата на "Фелтинс Арена" в Гелзенкирхен започва в 22:00 часа.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    -2674

    2

    Владè

    17.06 2024 в 20:00

    Тези ( servi , slavi, sclavi , слуги, роби) , близаха десетилетия посрани западни задници и се гордееха ,че ринат тор с голи ръце в Германия. Сега ближат руските задници и се репчат като червени петлета. Най странното е, че главатаря на агитката им носи 110 пороцента мъшко сърце и бЪлгарско име. Само не смее да запаше остра сабя. Това го сториха българите , като ги освободиха от османците.

    22553

    1

    dolivo

    17.06 2024 в 07:44

    тц тц, горд съм от човешкия вид
     
    X

    Историите на Иво Иванов