644 милиона души гледат Ювентус - Интер, бъдете един от тях

OFFNews 05 февруари 2017 в 11:55 3429 0

Дербито между Ювентус и Интер привлича погледите на цял свят. То ще бъде излъчено в 197 страни по цял свят, като ще стигне до 644 милиона души. Ако искате да сте един от тях - ГЛЕДАЙТЕ ТУК. Битката започва в 21,45 ч. наше време.

Треньорите

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри подходи с респект, въпреки че тимът му върви без особени проблеми към поредната титла : "Интер ще бъде кандидат №1 за титлата, но догодина. Дори сега разполага с удивителна класа в предни позиции

Колегата му Стефано Пиоли също беше оптимист: "Интер може да шокира Ювентус. За мен Икарди е по-добър от Игуаин. Ако някой може да бие бианконерите, това сме точно ние". Когато го попитаха защо никога досега в кариерата си не е побеждавал Ювентус, Пиоли отговори: "Защото не съм бил треньор на Интер".

Сметките

В момента "бианконерите" вървят уверено към Скудетото и имат 9 точки повече от четвъртия Интер, като са и с мач по-малко. В същото време обаче гостите влязоха в серия от 7 поредни победи и се изкачиха до 4-ото място във временното класиране. Нов успех днес може да върне Интер дори в борбата за Скудетото, тъй като отборът ще се доближи само на 6 точки зад днешния си съперник.

Статистиката

Това ще бъде 168-ото “Дерби д`Италия” в Серия “А”, като предимството е сериозно на страната на Ювентус със 79 победи, 42 равенства и 46 загуби. Освен това Интер няма победа като гост над “Старата госпожа” вече 10 поредни мача.

Съставите

Треньорът Масимилиано Алегри не може да използва в тази среща контузения Марио Лемина. Под въпрос до последно ще бъде и националът Андреа Бардзали, който е болен от грип. В състава на Интер няма никакви кадрови проблеми преди срещата. 

ЮВЕ: Буфон, Сандро, Киелини, Бонучи, Лихтщайнер, Кедира, Пянич, Куадрадо, Дибала, Манджукич, Игуаин

ИНТЕР: Ханданович, Д`Амброзио, Медел, Миранда, Нагатомо, Брозович, Галярдини, Марио, Перишич, Кандрева, Икарди

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови