Защо е важно да работим с утвърден вносител на детски играчки

OFFNews 18 февруари 2021 в 19:27 3631 0

Вносител детски играчки
Вносител детски играчки

Новата играчка винаги предизвиква блясък в очите на децата, което прави родителите им щастливи. Те са най-желан подарък за всеки малчуган и затова са много актуална стока за развиване на бизнес.

За да е конкурентна търговската дейност обаче е необходимо да се работи с утвърден вносител на детски играчки , какъвто е „Зизито БГ“. Сайтът за дистрибуция и търговия на едро предлага висококачествени играчки на известната швейцарска марка Zizito.

Играчки за деца с гарантирано швейцарско качество на конкурентни цени

Швейцарската компания Zizito има огромен опит в производството на изделия за щастливо детство. Играчките от реномираната марка предлага продукти с гарантирано качество, като на първо място е грижата за здравето на децата и спокойствието на техните родители. Доказателство за това е фактът, че продуктите на компанията са със сертификати за безопасност SGS. Той се издава от швейцарската компания за качество SGS (Société Générale de Surveillance) и е гаранция, че продуктите и услугите, отговарят на световните стандарти и местните разпоредби. SGS е създадена през 1878 г., и отдавна се е утвърдила като световен лидер за проверка, тестване и сертифициране и е призната като глобален еталон за качество и почтеност.

Швейцарските играчки са изработени от качествени и напълно безвредни за децата материали. Екипът на Zizito определя като своя мисия да произвежда качествени бебешки и детски продукти на конкурентна цена, които са достъпни за бюджета на българските семейства. „Зизито БГ“, който е официален дистрибутор на продуктите на Zizito – Switzerland, предлага отлични условия за партньорство на всеки търговец, желаещ да развива бизнес с играчки.

Подробен каталог на швейцарските играчки и условията за партньорство може да се видят на Сайта за дистрибуция и търговия на едро на марката.

Огромен асортимент играчки за всички възрасти и вкусове

Функциите на играчките са много – да забавляват, да образоват и да развиват въображението и уменията на децата. Zizito предлага играчки за всякакви възрасти, като се започне от първите дни от живота на бебето до 14 години.

За най-малките се предлагат много симпатичните плюшени скуишита – зайче, калинка, куче, сова и пиле. За бебетата най-подходящи са надуваемите мечета, кончета, еднорози и дракони в ярки цветове.

За по-големите са подходящи пъзелите, мозайките и конструкторите. Предлагат се също пособия за спорт, играчки с дистанционно управление и много други. За да се възпитава от ранна възраст екологичното мислене на децата, в каталога има специален раздел с дизайнерски дървени играчки – пумпали, колички, люлеещи кончета, минибюра, мотоциклети и др.

Чудото на управляемите и смарт играчките

Децата възприемат света в голяма степен през играчките си. Те се възторгват пред чудото на технологиите, което стига до тях чрез управляемите и смарт играчки.

Кое дете, а и татко му, няма да се прехласне при вида на радиоуправляемите джипове ZIZITO. Те са със стилен външен вид и се предлагат в няколко дизайна в различни цветове.

Големите гуми правят колата подходяща за употреба на всякакви терени. Екшънът е пълен с наличието на сирена плюс 3 различни мелодии и LED светлини.

Изключително атрактивна играчка е Господарят на джунглата. Това е смарт динозавър със светлина, звук и пръскане на вода. Продуктът използва инфрачервено дистанционно управление, а максималното разстояние е 4 метра. При включването очите на динозавъра светват в зелено и ако поставите ръката си пред главата му той ще се движи след нея.

Той може също да се движи в кръг, да пее, да танцува и да издава очарователни звуци.

Пособия и играчки за спорт и занимания на открито

Няма спор по въпроса, че за да са здрави децата, те трябва да прекарват повече време на открито и по-малко пред електронните устройства в затворени помещения. Zizito предлага много играчки и спортни пособия за занимания на двора, в парка, на излет сред природата или на морския плаж.

Едно от любимите забавления на всеки малчуган е да се люлеят. Има балансиращи люлки за две деца, люлки с метални конструкции и модели с въжета, предпазен борд и колани.

Спортните занимания за задължителни за развитие на двигателните умения на децата от всички възрасти. И в тази област предложенията на Zizito са много: баскетболно табло за стена или кош със стойка и топка, малка футболна врата с мрежа, комплекти за тенис, а дори и боксова круша. За да изразходват енергията си на палавниците се препоръчват батути, топки и въженца за скачане, фрисби, лъкове със стрели и др. Предлагат се различни модели триколки, велосипеди и тротинетки.

Сред винаги желаните артикули са скейтбордовете и ролерите за момчета и момичета.


Конструктури и образователни играчки

На всеки етап от порастването на детето е важно то да има играчки, които развиват творческите заложби, сръчността и въображението.

Сред най-разпространените от тази група детски продукти са конструкторите. Те може да са само с 5 или 10 елемента за най-малките, но стигат и до над 300 елемента, каквито са цели къщички.

Образователните играчки са за всички деца, които обичат да творят. За малките художници е подходящ комплект, съдържащ 12 броя цветни пастели с които децата могат да оцветяват изображения, като проследяват контура от проектора. Подходящ подарък за децата от двата пола е Център за обучение с бяла и черна дъска, който развива креативността и координацията между ръцете и очите. Радост за всяко момиченце пък е Индукционния кухненски център със светлина, звук и пара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!