Зауерланд е уверен в шансовете на Пулев

OFFNews 03 септември 2017 в 17:18 1563 0

Промоутърът на българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев - Кале Зауерланд коментира предстоящата битка за световната титла на Международната боксова федерация срещу Антъни Джошуа.

Официално дуелът ще бъде обявен следващата седмица, но е ясно, че ще се проведе на стадион “Милениум” в Кардиф на 28 октомври.

"Мисля, че шансовете на Пулев са много добри. Срещу Кличко се справяше много добре, но имаше съвсем грешна тактика, защото се опитваше да се боксира по-добре от самия Кличко.

Но въпреки всичко се справяше добре, докато не беше нокаутиран. Антъни Джошуа е страхотен посланик на бокса, всички знаят неговите силни страни, но всички знаят и слабостите му.

Срещу Пулев той няма да срещне някой стар и приключил за спорта опонент, който ще му позволи да си прави каквото иска. Пулев няма да се постави в ситуация, която не контролира, ще го приключи, това е много ясно.

Много съм уверен в шансовете на Пулев. Очевидно ще направим мача в Кардиф и може да очаквате изявление следващата седмица", коментира Зауерланд, цитиран от "Дейли Стар".

Организаторите на двубоя се надяват повече от 50 хиляди зрители да се съберат на стадион "Милениум" - толкова бяха на трибуните преди десет години, когато уелският герой в суперсредна категория Джо Калзаге победи Микел Кеслер за световната титла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !