Тервел Пулев: Целта на Джени Суши е да влезе в емисиите

OFFNews 29 март 2019 в 10:22 5026 2

Тервел Пулев защити брат си Кубрат след скандала с Джени Суши. Състезателният лиценз на Кобрата в Калифорния към момента е прекратен, след като българинът целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину.

Не съм тук да коментирам някакви журналистки. Важни са успехите ни с Кубрат. Не мисля, че трябва да падаме на нейното ниво. Целта й е да влезе в емисиите. Нямам какво друго да кажа. Важни са победите ни. Ще говоря само за тях", каза Тервел пред Нова телевизия.

"Някой някого е целунал и да му отнемат лиценза. Това малко ми звучи като в детската градина. Питайте Кубрат дали това ще се отрази на кариерата му. Кое да обсъждаме с него? Утре 20 такива желаещи ще заведат такива дела да упрекват Кубрат, с тях ли да се занимаваме?".

"Не мога да коментирам някой, който си е наумил да си направи нещо. Нека свърши с иск за много пари, нека стане факт и ще го коментираме. Постфактум ще говорим, нека коментираме реалните факти. Не се занимавайте с жълти новини, не занимавайте аудиторията с жълти неща. Нека има нещо и ще коментираме", каза Тервел.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

152

1

Socerez

29.03 2019 в 10:36

Не знам дали им е ясно на инфантилните братчета, че без значение какво си измислят и говорят, ще има големи последствия за наглостта на големия. Това е Америка и няма значение кой си и къв си - сгазиш ли лука си фитка! Най-малкото, което ще му се случи на бате е загуба на лиценз за САЩ! Глобите и обезщетенията за Суши ще са бонус.