Кобрата остана без лиценз в Калифорния

OFFNews Последна промяна на 29 март 2019 в 09:07 10682 0

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния към момента е прекратен. Това стана ясно след изявление на щатската спортна комисия в Калифорния, изпратено до BG VOICE и цитирано от Нова телевизия.

“Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хора от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект.” - това гласи цялото изявление.

Кубрат Пулев целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали и заведе дело за посегателство срещу боксьора.

Следващото заседание на спортната комисия е на 14-ти май, а до тогава адвокатката на Джени Равало поиска пълно разследване.

Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната топ адвокатка Глория Олред, която е сред лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ и има много спечелени дела в съдебната зала, свързани с подобни скандали и известни личности.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови