Петър Лесов е доволен от подготовката на Белмекен

OFFNews Последна промяна на 04 ноември 2021 в 11:51 768 0

Олимпийският шампион от Москва 1980 Петър Лесов изрази задоволство от качеството на лагера, който женският ни национален отбор провежда на високопланинската база в Белмекен.

В последните две седмици специалистът води подготовка заедно с Фикрет Ереджебов, като под тяхно ръководство тренират Севда Асенова, Габриела Димитрова, Станимира Петрова, Ана-Мария Дялова, Мелис Йонузова и Златислава Чуканова.

„Подготовката върви много добре. Доволен съм, защото момичетата наистина се влагат в тренировките на пълни обороти. Никоя не се пести. Важно е, предвид нивото, което искаме да достигнем преди да продължим заниманията в София. Освен това времето е много хубаво, за пръв път по това време на годината няма сняг и няколко пъти качвахме „Зъбчето”. Като цяло сме доволни от всичко, което правим тук”, каза Лесов.

Лагерът на Белмекен ще продължи до края на седмицата, след което националките ни ще водят подготовка на базата в „Дианабад”. Към тях в столицата трябва да се присъединят от 15 ноември боксьорки от Алжир.

Това ще бъде и последният етап на подготовка преди Световното първенство в Истанбул. Шампионатът започва на 4 декември.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови