Мендижърът на Кобрата: Пулев много лесно може да победи Джошуа

През декември отказахме оферта от щаба на Антъни, разкрива Кале Зауерланд

OFFNews 08 май 2017 в 19:16 4956 2

Снимка Спортал

В щаба на Кубрат Пулев не страдат от липса на самочувствие. Кале Зауерланд, промоутър на Кобрата, се изцепи пред "Скай Спорт, че българинът може "много лесно" да победи новия властелин на ринга Антъни Джошуа. Немецът се аргументира:

"Видяхме две лица на Антъни срещу Кличко - едното от тях беше на може би най-невероятния боксьор в категорията от дълго време насам, а другото беше на един новак. Ако "новакът" Антъни се изправи срещу Пулев, Пулев ще го победи много лесно. Ако на ринга е Антъни от 5-ия и 11-ия рунд срещу Кличко, то тогава ще е много трудно не само за Пулев, а и за всекиго.

Пулев е побеждавал много добри съперници през годините и си е заслужил мача за титлата. Точно затова отказахме през декември една много добра оферта от лагера на Джошуа, защото знаехме, че ще станем официални претенденти за световната титла", каза хитрата лисица.

"Очевидно реваншът Джошуа - Кличко би бил невероятен двубой, а ние не искаме да пречим на невероятните двубои. Затова може би има начин да си гарантираме мач за титлата, независимо по кое време през годината и независимо срещу кого", обясни Кале Зауерланд пред английския ТВ гигант.

Така нещата отиват към реванш Джошуа - Кличко през ноември. За април другата година ще е боксовата битка за Британия между Джошуа и Тайсън Фюри. Вероятно след това може да се очаква включване на българина. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови