Майк Тайсън: Джошуа пренаписа историята, големите пари са при него

ОFFNews 04 май 2017 в 21:35 5404 0

Суперлативи за Антъни Джошуа изсипа една от емблемите на бокса Майк Тайсън. Отвъд Океана също признаха новия властелин на ринга.

"Велик мач! Мислех, че Джошуа е поредното напомпано хлапе, а Кличко ще го смачка. Най-важното е, че Антъни показа голямо сърце. Когато падна на пода от тежкия тупаник на Кличко, той намери сили да се надигне.

Това беше моментът! При него няма отказване", възкликна Железният Майк, "Харесва ми, че излиза смело напред да нарани съперника. Ето, това е боксът! Но повечето състезатели не притежават този глад".

Американецът говори пред ESPN в Дубай, където откри академия. Той смело прогнозира, че големите пари, които Флойд Мейуедър насочи към леките категории, се връщат обратно при големите мъже.

"Този мач на Антъни Джошуа промени отново бокса. Небето е единственият лимит над него. Той ще доминира дълго време и ще прави луди пари, ако продължи да боксира така, както го направи на "Уембли". Джошуа още е бебе, но вече е най-голямото име в бокса, а хората плащат пари, за да гледат най-добрите", завърши Тайсън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!