Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

И Манчестър Юнайтед се включи в битката срещу Кобрата

OFFNews 10 октомври 2017 в 19:59 2490 0

Най-популярният клуб в света Манчестър Юнайтед вече има човек в антуража на Антъни Джошуа. Маркъс Рашфорд, новата звезда на Англия и "дяволите" пожела успех на боксьора срещу Кубрат Пулев.

Нападателят отскочи до зала в Шефийлд, в която световният шампион тренира преди сблъсъка с българина. Двамата се щракнаха и си пожелаха взаимно късмет.

Маркъс има тежка задача още този уикенд, когато неговият Ман Юнайтед гостува на Ливърпул в битка от "тежката категория" на Висшата лига. После има тежки срещи и от турнира на шампионите.

Талантът е голям фен на AJ. И обеща, че при възможност ще гледа боя му с Кобрата. "Хубаво е да те видя, шампиони", написа английският национал.

Е, Антъни няма как да пожелае успех на Юнайтед. Той е известен фен на Уотфорд, където е израснал. Може да са двама известните запалянковци, но пък какви - Джошуа и сър Елтън Джон.

Припомняме, Антъни Джошуа и Кубрат Пулев излизат в мач за световната титла на 28 октомври в Кардиф. Билетите са продадени, има единични бройки за последните редове. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!