Еди Хърн предвижда завръщане на Джошуа на върха

OFFNews 21 юни 2019 в 11:31 1781 0

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн смята, че британецът ще се съвземе след първата загуба в кариерата си и ще се върне на върха на професионалния бокс.

Ей Джей претърпя сериозни критики от конкурентите си Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри за сензационното му поражение от Анди Руис младши. Джошуа загуби от мексиканската сензация с технически нокаут в седмия рунд.

"Всеки има право на мнение. Тайсън Фюри всеки ден променя мнението си. Той първо похвали Джошуа, след което започна да го критикува.

Уайлдър казва онова, което се очаква да каже, но вижте, няма никакво значение. Трябва да се справите с неприятностите в живота. Всички те обичат, когато си на върха и те нападат, когато си долу.

Такъв е животът. Онези, които подкрепят Ей Джей сега, са истински хора, истински фенове и той им е много благодарен за подкрепата. Те го мотивират да се върне и да успее.

Хейтърите също го мотивират да успее, но мисля, че Антъни Джошуа е страхотен човек, отличен спортист, голям шампион, който ще се върне и отново ще властва в тежка категория", каза Хърн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки