Циганския крал: Джошуа трябва да се пенсионира, ако загуби реванша срещу Руис

OFFNews 11 юни 2019 в 12:01 14194 0

Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри посъветва колегата си Антъни Джошуа да се оттегли, ако не успее да победи Анди Руис младши в реванша.

На 1 юни мексиканецът шокира света, след като свали от трона британеца, печелейки с технически нокаут в седмия рунд на голяма гала вечер в митичната зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

"Джошуа трябва да постигне няколко победи, за да убеди обществеността, че отново е боец. Върни се в училище, научи си урока. Посети ментален треньор, и това е всичко. Опитай се да се върнеш. Ако Джошуа не успее да се върне, ако той не успее да победи Руис младши, няма да направи нищо срещу Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър или някой друг свестен боксьор от тежка категория.

Ако Джошуа не може да надвие Анди в реванша, тогава той е свършил, край с бокса, чао, лека нощ. Ако той не успее да победи Руис в реванша, тогава чисто и просто трябва да се пенсионира. Забрави за бокса. Откажи се. Той се справи добре, спечели малко пари, няколко титли и т.н. Браво.

Ако не успея да победя Том Шварц, тогава и аз ще се пенсионирам. Така че двама нещастника по-малко в бокса, нали? Защото няма да има никакъв смисъл да продължавам кариерата си. Така виждам нещата. Ако загубя от Руис, ще се пенсионирам. И ако загубя за Том Шварц, също ще се пенсионирам. Е, първо ще проведем реванш и ако отново загубя, ще се пенсионирам на 100%", каза Фюри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови