Жена пребита жестоко при нощна смяна на бензиностанция

26 май 2013 в 12:26 7227 3

Полиция. Снимка: Сергей Антонов
Полиция. Снимка: Сергей Антонов

44-годишна служителка на бензиностанция е била жестоко пребита при опит за грабеж.

Престъплението било извършено около 03:30 ч тази нощ в денонощната бензиностанция на изхода на град Рила, област Кюстендил.

Млад мъж с качулка пристигнал пеша пред бензиностанцията и влязъл вътре, като започнал да разглежда щандовете със захарни изделия. Служителката излязла, а мъжът поискал сладолед от витрината пред вратата на бензиностанцията. Когато жената вдигнала капака на витрината, нападателят извадил от джоба си камък и я ударил по главата.

Въпреки удара служителката успяла да се отскубне от нападателя си и влязла вътре в обекта. Мъжът я догонил и започнал да й нанася още удари с камъка. Жертвата успяла да натисне паник-бутона, след което избягала навън. Нападателят й обаче я последвал, настигнал я и я повалил на земята. След като паднала, започнал да блъска главата й в асфалта.

 Няколко минути след това пред бензиностанцията пристигнала полиция. Полицаите успели да заловят нападателя, а пострадалата била откарана с комоцио и тежки рани на главата в МБАЛ-Благоевград.

"Дошъл е с предварително обмислен план за нападение, вероятно с цел грабеж, колежката ни я спасила бързата реакция на полицията", обясниха двамата служители от дневната смяна на бензиностанцията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!