Волен: Протестират рентиери и реститути, за да върнат мафията (видео)

Елица Мартинова Последна промяна на 28 юни 2013 в 12:56 12385 61

Волен Сидеров в парламента. Снимка: БГНЕС
Волен Сидеров в парламента. Снимка: БГНЕС

"Аз съм писател, журналист и интелектуалец и често съм на улицата. Мога да различа лицата на агресията от лицата на хората, които искат промяна. Тези хора искат да се срути всичко, мафията да се върне на власт - нещо, което "Атака" не го позволи, защото тях не ги интересуват сметките за ток. Те са ги надмогнали тези неща, те са рентиери, реститути и прочие." Това заяви в декларация на партия "Атака" лидерът й Волен Сидеров.

Той отново коментира, че протестите са платени и демонстрантите не са мирни граждани, а хулигани. По думите му става въпрос за провокирани демонстрации.

Сидеров не пропусна възможността отново да нападне медиите. Според него те тенденциозно не отразяват ползотворната работа, която върши парламента, а се концентрират върху протестите.

Атакистът нападна и вътрешния министър Цветлин Йовчев. Според Сидеров МВР изобщо не си върши работата, толерира протестите и по този начин подбужда гражданска война.

Лидерът на националистите заплаши със саморазправа и подчерта, че той и представителите на партията имат "пълно право да бранят живота си с всички сили".

Ето част от речта на Сидеров:

ГЕРБ избра анархията и антидържавното поведение. "Атака", като държавноотговорна политическа сила, направи така, че да има заседания на парламента и в него да се решават важни проблеми.

Вие (към Сергей Станишев - бел. ред.) изборихте промени, които са нужни, но те в момента не се отразяват от медиите, които правят бойкот и опит за държавен преврат, начело с БНТ. Заедно с другите телвизии - bTV, "Нова телевизия", "Канал 3", които в момента, обединени от мафиотски интереси, правят реален опит за държавен преврат. Нито едно от тези неща, които се приемат тук в парламента, не стават достояние на широката общественост

А широката общественост не е на жълтите павета, народът не е на жълтите павета. Той не е част от вандалстващите битки, той очаква промените, които ние приехме днес.

Той е съгласен с отговорното поведение, което ние като парламентарна сила проявиха и направихме така, че да има заседание. А ако не бяхме го направили, щяхме да станем част от мафията ГЕРБ.

Тези протести не са симпатични, те са протести с много грозно лице. Хората отвън не са българският народ. Престанете да си правите илюзията, че има мирни граждани.

Има ангажирани, платени, поръчани вандали, които изпълняват поръчката "опит за държавен преврат".

Тук въпросът е вие какво правите, вие отстоявате ли държавността в България или помагате на анархията? (въпрос към вътрешния министър Цветлин Йовчев - бел. ред.)

Начинът, по който действат в момента служителите на МВР, подпомага вандали, анархисти, терористи и хулигани.

Ако много се притеснявате от посланиците, поканете един посланик да го замерват с бутилки, камъни и яйца, да видим какво ще ви посъветва. Той да бъде обект на варварство, агресия, злоба и физическо насилие.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.07 2013 в 21:33

Savetvam vi Gospodin Siderov sledvashtiat pat pone edna vratovrazka slojete aide bez kostiumot men da mine intelectualec niama shto!!!!!

<em>Моля, пишете на кирилица!</em>

02.07 2013 в 15:46

Дааааа!!! Долу бандитите на Болен Сидер ага!!!! Престъпници!!! Народът е по площадите и ще смачка идиотите като него и приятелчетата му от ПЕС и ФЕС!!!! А тези, които подкрепят изродите са родоотстъпници!!!

02.07 2013 в 15:44

Лебедовата песен на ненормалника Болен Сидер ага. Само психиатрична клиника за тези като него - лумпенът е той и се е вкопчил в това Народно събрание, защото му е последното като депутат. Нека след това се влачи напред - назад мизерникът с изродите около него!!!!

01.07 2013 в 00:37

Ееее ама аз се надявах поне ти да дойдеш да ни арестуваш ...
С най-ценното се шегуваш ти.

Иначе не разбирам какво толкова не му харесват на Болен. През оптиката на снайпера изглежда идеално ...

01.07 2013 в 00:32

Той е еничар... отгледан в мазетата на ДС. Иначе Сидеров е в апогея си. Никога няма да има повече власт от сега. като цяло ще бъде изхвърлен грозно от политиката.
След Олигарската зима която вече заложиха, лумпените и доста пенсионери и социално слаби поддръжници на Дърева, ще измрат от глад. скат като пиявица, ще изсмуче гнойта ... електората от партия фАтака и ще остави Сидера аут.

01.07 2013 в 00:16

Никога не е имало такава опасност :) той е просто като Йоло Денев - вечния кандидат президент, с тази разлика, че Йоло е симпатичен и талисман на всеки протест.

29.06 2013 в 16:33

Добре че протестират само рентиери и реститути, че ако бяха излезли и проститутите и Болен субСидеров щеше да протестира!

29.06 2013 в 12:24

Последно не разбрах - протестиращите плаща ли им се или са реститути, рентиери и прочие?

29.06 2013 в 01:42

Никога не ме е било страх от турци комунисти. Или сидерков не е такъв???

29.06 2013 в 01:41

да живее. На 4-ти километър