"Титан" прехвърли ЦСКА на групата около Александър Томов

10 юли 2013 в 18:26 2328 4

 Преди няколко минути официалният сайт на ЦСКА пусна съобщение, в което се казва, че споразумението за смяната на собствеността на клуба вече е факт.

Ето и пълния текст на съобщението.

Армейци,

днес (10.07), бе подписано споразумение за смяна на собствеността на ПФК ЦСКА ЕАД с групата „Червени шампиони”. Акциите на Клуба вече са депозирани при купувача. Оперативната власт в дружеството от утре е в ръцете на „Червени шампиони”. Предстои единствено сделката да получи разрешение от КЗК.

 НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!

 ЦСКА ЗАВИНАГИ!

Припомняме ви, че групата "Червени шампиони" се афишира в публичното пространство само преди няколко дни. Най-известните фигури в нея са Александър Томов и Александър Тодоров, с чието управление е свързано изваждането на отбора от евротурнирите през 2008 г. Именно след тогавашните екшъни се появиха босовете на сметопочистващата фирма "Титан".

Според публикации в медиите зад "Червени шампиони" стои приказно богат украински бизнесмен. До момента не е ясно какво ще стане с огромните задължения на клуба, както и дали акциите са били платени или "подарени" срещу ангажимент за погасяването на дълговете.

 

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови