"Титан" прехвърли ЦСКА на групата около Александър Томов

Последна промяна на 10 юли 2013 в 18:26 1677 4

 Преди няколко минути официалният сайт на ЦСКА пусна съобщение, в което се казва, че споразумението за смяната на собствеността на клуба вече е факт.

Ето и пълния текст на съобщението.

Армейци,

днес (10.07), бе подписано споразумение за смяна на собствеността на ПФК ЦСКА ЕАД с групата „Червени шампиони”. Акциите на Клуба вече са депозирани при купувача. Оперативната власт в дружеството от утре е в ръцете на „Червени шампиони”. Предстои единствено сделката да получи разрешение от КЗК.

 НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!

 ЦСКА ЗАВИНАГИ!

Припомняме ви, че групата "Червени шампиони" се афишира в публичното пространство само преди няколко дни. Най-известните фигури в нея са Александър Томов и Александър Тодоров, с чието управление е свързано изваждането на отбора от евротурнирите през 2008 г. Именно след тогавашните екшъни се появиха босовете на сметопочистващата фирма "Титан".

Според публикации в медиите зад "Червени шампиони" стои приказно богат украински бизнесмен. До момента не е ясно какво ще стане с огромните задължения на клуба, както и дали акциите са били платени или "подарени" срещу ангажимент за погасяването на дълговете.

 

 

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.07 2013 в 09:22

Амен, амен!

10.07 2013 в 22:25

Ти Балкански, българин ли си бе, говедо? Толкова ти е интелигенцията. Малко уважение към другите съотечественици. Ние от ЦСКА също ще се радваме ако и трите български състава, утре продължьт.
Да те заболи главата ако следващия път ти дойдат такива гадни мисли в тиквата ти!

10.07 2013 в 21:48

Да ти се връща, Ганьо!

10.07 2013 в 21:28

омразното червено четирибуквие агонизира дано по скоро пукне и заедно с него и партията майка