Тежките времена събрали Костов и Надежда

Последна промяна на 22 януари 2013 в 08:46 1391 6

Иван Костов. Снимка: БГНЕС
Иван Костов. Снимка: БГНЕС

"Появата на ГЕРБ и настаняването му в десния спектър и възстановяването на носталгията към комунистическите символи изправи десницата до ъгъла на откровението, където трябваше да решим какво е било нашето управление и готови ли сме да забравим това, което ни е разделило в миналото. Казаното от ГЕРБ, че преходът е криминален ни накара отново да се съберем“, заяви пред bTV лидерът на ДСБ Иван Костов.

„ГЕРБ не е в състояние да извади България от кризата. Свидетели сме на недопустими опити да се реабилитира еднопартийния режим и неговите символи. При всичко това трябваше да вземем важно решение за бъдещата ни работа“, допълни още той.

Той категорично отрече твърденията, че се събира с Надежда Нейнски в опит да не изпадне от политическата сцена.

„Ние сме се събрали, за да извадим България от кризата. Аз имам какво да направя за България, за да я извадя от кризата. Никой не може да повтори тези думи със същата решителност, която имам аз“, категоричен бе Костов.

Той подчерта, че обединението с Нейнски не е било самоцел, а плод на дълги разговори и споделени цели.

„Ние сме хората, които заявяват принципите си и после се обединяват. За разлика от останалите, които се събират, за да изберат какво да защитават“, уточни тъмносиният лидер.

Иван Костов обясни, че платформата „Единство“ иска да привлече на своя страна всички десни избиратели, които осъзнават, че в страната е необходима промяна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.01 2013 в 12:44

Който се чувства десен и има предприемчив дух, който е усетил колко "дясна" е мутромилиционерската политика към дребният и среден бизнес, който никога след 89-та не е гласувал за червените кхмери и техните отрочета с дипломи от Москва, който все още не е преминал еднопосочно през Терминал-2 и се надява да отгледа с чест и достойнство децата си тук, в България, има само една единствена алтернатива - на предстоящите избори да гласува за новата, обединена партия на Костов и Нейнски, т.е. за ИСТИНСКОТО СДС, онова, с което БГ направи първите правилни крачки и което кукловодите от ДС и КГБ направиха всичко възможно да бъде спряно! УСПЕХ!!!

22.01 2013 в 12:26

Благодаря, dice, за всичките плюсчета тогава :)

... Е, какво пък, няма лошо по някоя тема все мненията ни да се разминават ;)

22.01 2013 в 10:27

А преходът си е криминален и то напълно. Хвани едните, па удари другите.

22.01 2013 в 10:00

Неистова нагла борба за оставане в българския и евро-парламента. Тъжно, жалко, измекярски - но кое в нашата политика не е такова. И ако има действително мислещи и интелигентни хора измежду останалите 200-тина хил. милеещи за "синята" идея, трябва да им бият силен седесарски шут. По-добре да не влезе никой от старите крилца и кълки на СДС/ДСБ, че дано им стане повод да започнат отначало - нови хора да изметат старите к...рви от бардака с властовата софра.
Но ми е още по-тъжно за нас си - чудещите се за кого ще гласуваме след някое време. Защото "ходенето за гъби" е толстоистки отказ и отчаяно примирение със статуквото...

22.01 2013 в 09:35

За първи път ти слагам минусче :) Желая успех на "Единство"- поне ще има за кого да гласувам на изборите

22.01 2013 в 09:15

Наглеци!...