Ген. Атанасов: Цветанов и Борисов са се обърнали гръб в гръб

OFFNews 26 април 2013 в 18:35 3725 1

Цветанов и Борисов са се обърнали гръб в гръб и стрелят на посоки, за да се спасят в това, което се случва. Докараха се дотам Цветанов да се кълне в децата си, а Борисов да го цитира. Тези хора нямат ли страх от Бога?

Това заяви пред OFFNews.bg ген. Атанас Атанасов по повод изтеклите в медиите нови записи на Мирослав Найденов, Бойко Борисов и Николай Кокинов.

Главният прокурор Цацаров е подложен на много сериозно изпитание. Той трябва да докаже, че прокуратурата, ръководена от него, е част от независимата съдебна власт. Защото от тези разговори, които излизат, става ясно, че знакови фигури вътре в прокуратурата се заиграват с различни части от изпълнителната власт, което е недопустимо, заяви Атанасов.

Ген. Атанасов беше директор на Национална служба Сигурност в правителството на Иван Костов, а сега е кандидат за депутат от ДСБ.

Борисов днес призна публично, че разговорът е автентичен. Вижте какъв език, какви цинизми – това прилича ли на хора, които управляват европейска държава. Главният прокурор Цацаров да образува разследване и да разсече тези възли, като разследването трябва да бъде образувано за престъпления против правосъдието, подчерта Атанасов.

Този тип информация, която излиза в публичното пространство сега, показва на българското общество какви са причините за тежката социална и политическа криза, до която достигна България. Вместо да се занимават с решаване на тежките икономически и социални проблеми, правителството на Борисов са се занимавали с това да се подслушват помежду си, да се дебнат, да се компроментират един друг и да се държат в зависимости, отбеляза генералът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови