Цветанов се оплака от SMS на Бареков (обновена)

Елица Мартинова 06 юни 2013 в 10:08 12253 10

Вицепремиерът Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС
Вицепремиерът Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС

"Г-н престъпник, моля, не си изтривайте ръцете с мен. С неуважение: Николай Бареков" - такъв SMS получил бившият вътрешен министър Цветан Цветанов.

За съобщението се оплака самият той в кулоарите на парламента.

"Изобщо не знам какво има предвид г-н Бареков", коментира бившият вътрешен министър.

Той обясни, че не е виждал или разговарял с Бареков от месеци. Цветанов бе категоричен, че не е дал повод за подобен SMS, защото никъде и с никого не е обсъждал журналиста на ТВ7.

Това е поредната серия от словесната сага между ТВ7 и бившите управляващи. По време на мандата на Борисов Николай Бареков бе един от най-върлите им фенове. Бареков "обърна палачинката", след като излезе наяве скандалният запис от Банкя, в който експремиерът нарича журналиста "капут".

Миналата седмица, по време на живо предаване в Монтана, Бареков бе замерян с лайна. Веднага след това той обяви за грубата проява Бойко Борисов, Искра Фидосова и Цветан Цветанов.

В ранния следобед журналистът потвърди в ефира на телевизията си, че е изпратил такъв SMS на бившият вътрешен министър.

"Да, това е SMS, който аз изпратих вчера на Цветан Цветанов, в който си позволих да го квалифицирам като престъпник. Направих това, защото от няколко седмици Борисов и Цветанов лъжат Европа, че са загубили изборите заради мен и TV7", каза Бареков и допълни: Те загубиха изборите, заради неучастието на голям брой фалшиви бюлетини в изборите, както и заради поведението си във властта”, каза Бареков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!