Такси за Мая (протестът в снимки)

Последна промяна на 25 юли 2013 в 23:29 11945 44

Протестът: ден 42 Снимка: Сергей Антонов
Протестът: ден 42 Снимка: Сергей Антонов

Злополучното появяване на заместник-председателя на парламента Мая Манова сред демонстрантите на площада пред Министерски съвет провокира изобретателните шегаджии в 42-ия ден на протеста.

Манолова беше изпроводена от полицаи и гардове от НСО до бул. Витоша, където се качи в чакащо такси, но таксиметровият шофьор я изгони с думите “Махай се…”.

Полицаите опитаха да убедят друг таксиметров шофьор, който като видя потенциалния пасажер, също отказа.

Това беше причината и шегаджиите да носят на протеста днес импровизирани шапки с надпис „Такси“.

Над 10 000 души скандираха “Оставка” в четвъртък вечерта пред парламента.

Според пресцентъра на МВР обаче протестиращите са били едва 3500...

Вижте ден 42 от протеста през обектива на нашия фотограф Сергей Антонов.

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.07 2013 в 12:53

Според пресцентъра на МВР обаче.......населението в Китай е 2 милиона??????????

28.07 2013 в 09:05

Обичам така, когато безумните не могат да се защитят да го правят техните запалянковци. само че, къде беше този запалянко Куректор преди 5 години, когато госпожата със свое предложение и подобно такова на любовника си в изборния закон, вкараха Борисов и ГЕРБ във властта. С вкарания Мажоритарен вот от тях ГЕРБ спечелиха 27 места в парламента!!! Къде бяхте тогава другарю Куректор? Защо не куригирахте блондинката? Една блондинка има непрекъсната Голяма нужда от куригиране. Вие другарю, спяхте ли тогава, с нея или без нея? Къде бяхте когато в ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ тя се изтъпани по телевизията пред цяла България и перверзно излъга простолюдието, че Борисов е манипулирал изборите, като с тази си АГИТАЦИЯ силно мотивира материала да гласува срещу него? В нейните представи ако някой отпечата още 5 милиона бюлетини, тогава този гаден диктатор, на когото червените боклуци 4 години сърбаха попарата, ще спечели изборите със 180 процента.
А беше толкова елементарно да се каже колко са поръчаните бюлетини, колко са отпечатаните, колко са резервните и колко са транспортираните, колко са бракуваните като предпечатна подготовка, колко са бракуваните и колко са надпечатаните, поради високоскоростната печатна техника. Това и един петокласник можеше да констатира. Само дето де толкова акъл у една блондинка, а и нейните куректори явно са се задоволявали с нейните манипулации... Малцина доловиха нейното безумие в онзи момент, дори безумците Куректори, че с това си изявление тя подсказа КАК КОМУНЯГИТЕ СА ПЕЧЕЛИЛИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ СЛЕД ТЕХНИЯ ПРЕВРАТ. ПРОСТО СИ НАПЕЧАТВАТ БЮЛЕТИНИТЕ И ПРОТОКОЛИТЕ И НЕ Е НУЖНО ТЕ ДОРИ ДА СЕ БРОЯТ, А ВЕДНАГА СЕ ОБЯВЯВА РЕЗУЛТАТЪТ, ДОКАТО ПОНАСТОЯЩЕМ И ТРИ ДНИ НЕ СТИГАТ ЗА ТОВА, А ТОЙ СИ БЕШЕ ВСЕ 99.99 ПРОЦЕНТА.
Не съм против правителството (вижда трима почтени министри там) , а срещу перверзната манипулация на тези избори и респективно това на книжния тигър Премиера. Блондинката трябваше да бъде осъдена за това, а изборите - касирани... Да беше казала общодостъпната депутатка КОИ ИЗБОРИ В ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ НЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ. И като са изявени манипулатори защо смятат, че и другите са като тях? Докога ще реват с цяло гърло: "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! ДРЪЖТЕ ЛЪЖЕЦА!"?
ТЕЖКО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА НА КОЯТО ОБЩОДОСТЪПНА БЛОНДИНКА Е ПАРЛАМЕНТАРЕН ШЕФ И ПАРТИЕН ЛИДЕР, А ЛИЦЕ НА ПРОТЕСТА НА НЕЙНАТА ПАРТИЯ Е ПАРАНОИК, КОЙТО ЛЕГИТИМИРА В ОБЩЕСТВОТО НАИМЕНОВАНИЕТО НА ЖЕНСКИЯ ПОЛОВ ОРГАН И ЧЕРВЕНИЯ ЦВЯТ НА ПАРТИЯТА И БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ КАТО ЖЕНСКО НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ...

27.07 2013 в 23:33

ххахаха ами да никакъв диалог с тия от зоопарка. ОСТАВКА!

27.07 2013 в 16:44

Ето и с пламс се съгласявам сега. Начи под натиска на аргументите приемам мнения. Тъпаци са. Айде Ореховката може и за пари да се е навил - ще го плюем, плюем пък той ще си изтрие муцунката със станишковите пачки. Ама виж Станишев и Местан не мога да ги разбера, явно верно са тъпаци както викаш. За Болния.. нема кво да коментираме, той милия си е луд и си му требва лечение.

27.07 2013 в 15:12

БАхти тъпаците, до един. НЯма толкова прости хора

26.07 2013 в 18:38

Дано да не е само за днес. На такива като теб ме е по-яд, отколкото на правителството. Ония са играчи и играят голямата игра. Ти си някой крив, анонимен мухъл, който играе срещу собствения си отбор напук, щото никой не го харесва и не иска да си играе с него.

26.07 2013 в 17:18

Айде, ще се видиме на Бузлуджа хахаха

26.07 2013 в 17:18

"вие тъпунгери сте стращни идиоти" влиза в златния фонд. Задължително. Коректора днеска си изработи честно парите, нема какво да се лъжем. хахаха

26.07 2013 в 17:17

Аз по принцип трудно се поддавам на "кУмУнокация". Ама последния дето ми даваше такива съвети го проклех ужасно. хахаха сега събира кашони около централна гара и си пикае в гащите. А щом великодушно решиш да имашв "взимане даване" аз съм наоколо - ще се отзова. Споменах ли колко те обичам?

26.07 2013 в 16:53

КУРектор не разбрах от глупостите, които си написал за колко пари ще напишеш, че майка ти е куче. Това ми беше въпроса или не си в състояние да разбереш? КОЛКО ПАРИ ВЗЕМАШ ЗА ДА БЪЛВАШ ПРОСТОТИИ. Ако пак не си ме разбрал накарай някои около теб (ако има такъв,който да те понася) да ти обясни какво те питам. И не се обиждай няма нищо лошо в най-старата професия.