Само по малка нужда са ме записали. Очаквам голямата да дойде преди вота

27 април 2013 в 18:18 5728 14

Борисов заяви, че хората не се интересуват от подслушвания. Снимка: БГНЕС
Борисов заяви, че хората не се интересуват от подслушвания. Снимка: БГНЕС

Сега само по малка нужда са ме записали. Очаквам голямата да дойде преди изборите, заяви бившият премиер Бойко Борисов в Симеоновград.

Лидерът на ГЕРБ очаква още компромати преди вота - но на никой българин не му го пожелавам. И на вас, госпожо, обърна се Борисов към журналистка в Симеоновград.

Защото след това ще ви дойдат във вашата къща. Защото, ако не ги отразите добре, ако ви бъдат сърдити, или ако бъдете обективна журналистка, може да го сложат и във вашата тоалетна. И да видиш колко е неудобно пред колегите. Като поруган си. В дома ми са ми слушали тоалетната. Тези, които искат да ме защитават в Брюксел, българските демократи, каза Борисов.

Моите колеги имат забрана да ми говорят за това – какво излиза в българските медии. Имат забрана. Не съм чул, не чета вестници, не гледам телевизия, не слушам радиа, не искам да се интересувам. Само знам, че и в моята тоалетна ме подслушват. Всичко друго приемам, ама в тоалетната… Всеки българин ходи до тоалетна. Ако на вас ви сложат СРС в тоалетната, ще ви е приятно ли? Не! - отбеляза лидерът на ГЕРБ. 

Ти мъж имаш ли? – попита Борисов журналистка в Симеоновград. И допълни: Всеки човек си има личен живот, всеки си има душичка и сърце. Ако ви запишат и дадат твоя език - с мъжа, с детето, със свекърва, и го пуснат само него. Твоите колеги ще кажат – ама как може? Ние за теб такова мислехме, такава мила душичка си, а така говориш…

Борисов заяви, че хората не се интересуват от СРС и подслушвания.

Бившият премиер отказа да отговoри дали Мирослав Найденов е бил окабелен с микрофони и внедрен:

„Не знам. Единственото, което знам, е че съм достатъчно голям и нямам нужда от защита. Нито от мои подчинени, нито от другите, нито от третите. Прекалиха. Прави впечатление, че само аз съм обект – вече колко години. Другите не говорят ли по телефони, не правят ли срещи, не правят ли листи, не се ли карат в партиите? Всичко ли им е гладко и равно? За никой друг лидер няма, само за мен, всеки ден удари, удари, удари… Добре, че хората не гледат и не четат“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!