Резултати от анкетата: Румен Петков в ЕНП, за да смени пикаещото момченце

Борислава Славова 24 октомври 2012 в 13:43 1548 0

анкета
анкета

Бившият вътрешен министър и настоящ червен депутат Румен Петков е най-подходящото лице, което да представя България в Европейската народна партия като неин зам.-председател.

Това е мнението на най-голям процент - 41 - от гласувалите в последната анкета на OFFNewes. В нея ви питахме "Кой да ни представлява в Брюксел?".

От общо 451 гласували 183 души смятат, че Петков ще ни представлява най-добре в ЕНП, най-малкото за да смени пикаещото момченце в Брюксел.

Резервният вариант за читателите на OFFNews е Черната Златка - за нея са гласували 24% или 106 души.

Третото място в нашата анкета е за Веселин Маринов, но само при условие, че  Маринов, наскоро изпаднал в силно затруднение да паркира, има къде да остави автомобила си. За него са дали гласа си 89 човека или 20%.

18% (81 гласа) са преценили, че е най-добре Шкумбата да ни представлява в Брюксел, тъй като той и сега е консул в Чикаго и ще се справи добре.

На предпоследно място се нарежда Русата Златка. Тя е получила 8% (35 гласа).

На последно място е неуспелият кандидат на ГЕРБ Румяна Желева. Едва 6% (29 гласа) смятат, че тя все пак е трябвало да получи втори мандат като зам.-председател на Европейската народна партия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови