Резултати от анкетата: Акцията в Мировяне е поредното полицейско насилие

Виктория Викторова 03 февруари 2012 в 15:33 1673 0

Акцията в Мировяне е поредното полицейско насилие, сочат резултатите от анкетата на OFFNews.bg.

Въпросът беше „Как оценявате акцията в Мировяне?“.

При въпросната акция семейство беше нападнато от служители на ГДБОП заради съмнение за притежание на контрабандна стока. В последствие се оказа, че неколкочасовото задържане и побой над заподозрените е напълно неоправдано и операцията беше безплодна. Единствената иззета стока бяха 5 кутии цигари. Тогава се появиха и съмнения, че тормозът над семейството може да породен от факта, че дъщерята на задържаните Малина и Петър Начкови – Ралица е основател на Facebook група срещу ГЕРБ и Бойко Борисов.

В анкетата участваха 79 души. 30% от тях оцениха акцията като „Поредното полицейско насилие“. 27% (21 посетители) гласуваха за „Сплашване на Facebook групи срещу Бойко Борисов“, 16% са отбелязали „Не ме занимавайте с глупости“, 11% са посочили „Сами са се набили, за да злепоставят полицията“, 10% са оценили случилото се като „Акция срещу икономическата престъпност“, а 6% са сметнали, че е „Активно мероприятие на Алексей Петров“.

Тази седмица анкетата е свързана със споразумението ACTA и всеки може да гласува в нея в дясната колона на сайта. Въпросът е „Каква е целта на ACTA?”

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков